Lemezválasztók

Lemezelválasztók

Lemezek elválasztása

mágneses szeparátor

Mágneses szeparátor szállítószalag fölé – kézi tisztítású

A szállítószalag fölé helyezhető DND-MC kézi tisztítású mágneses szeparátor olyan üzemekben használható, ahol csak ritkán fordulnak elő ferromágneses részecskék. Ezeket bizonyos időközönként kézzel kell eltávolítani vagy akkor, ha már a mágnes felülete telítődött.

Csőközi mágneses szeparátor

Csőközi mágneses szeparáló

A beágyazható mágneses szeparálót olyan anyagok szétválasztáshoz terveztük, melyek szállítása vagy a tartályból való kiöntése korlátozott, és egy rácsos mágneses szeparátort eltömítődne.

Mágneses gyűjtőrúd

Mágneses gyűjtő rúd

A mágneses gyűjtő rudat nagyon erős neodímium mágnessel szereltük föl. Segítségével könnyen ellenőrizhető, hogy a nem vastartalmú anyagok (pl. fémforgács, fémpor stb.) tartalmaznak-e vasat.

Mágneses dobszeparátor

Mágneses dobszeparátor

A mágneses dobszeparátor minden olyan berendezésnél használható, ahol ferromágneses részek és a hulladék szétválasztása szükséges.

Dobozos mágneses rácsszeparátor

Dobozos mágneses rácsszeparátor

A dobozos mágneses rácsszeparátort a ferromágneses részek műanyag granulátumoktól, regranulátumoktól és egyéb őrleményektől történő szétválasztásához terveztük.

Mágneses szeparátor szállítószalag fölé

Mágneses szeparátor szállítószalag fölé – DND-MC

A szállítószalag fölé helyezhető DND-MC kézi tisztítású mágneses szeparátor olyan üzemekben használható, ahol csak ritkán fordulnak elő ferromágneses részecskék. Ezeket bizonyos időközönként kézzel kell eltávolítani vagy akkor, ha már a mágnes felülete telítődött.
 

 

Tartálymágnes

Tartálymágnes

A klasszikus csillag alakú tartálymágnes a ferromágneses részek a műanyag regranulátumoktól és őrleményektől történő szétválasztásához használható.

 

 

Súlymérők

Az egyedülállóan alacsony súlypont és az előre néző vezérlőegység minimális szintre csökkenti a rezgést és növeli a pontosság mértékét, mindehhez könnyen hozzáférhető képernyő társul, ami felhasználóbarát menüvel rendelkezik.

 Extra hatékony kiválogatásra szolgáló mágnes SKM

Ez az extrahatékony kiválogatásra szolgáló mágnes a legerősebb neodímium mágnessel van felszerelve, ami intenzív mágneses erőt (1000 Newton) generál, lehetővé téve a nagy távolságban lévő mágnesezhető fémek érzékelését.

Kúpmágnes MK

Ez az acéllánccal és karabinerrel ellátott kúpos válogató vagy mágnes rozsdamentes acélból készült, és rendkívül erős (14 mm átmérőjű) neodímium mágnessel van felszerelve. Az acéllánc teljes hosszúsága 60 cm.

 

 

 

 

Mágneses Seprű MZ

A mágneses seprű használata egy gyors és hatékony módja a különböző mágneses hulladékok padlóról való összegyűjtésének (mint például szögek, fém szilánkok, szegecsek, anyacsavarok, csavarok, éles és veszélyes fémdarabok stb.).

 

 

Mágneses inga KS

A mágneses inga rendkívül erős (10 mm átmérőjű) neodímium mágnesekkel van ellátva. Ez az ellenőrző mágnes arra a célra szolgál, hogy az ellenőrzés alatt álló termékekben azonosítsa a mágneses részecskéket (például nem mágnesezhető fémhulladékok vagy papírhulladékok vásárlásakor).

 

Mágneses szőnyeg

A mágneses szőnyeget az élelmiszeripar igényeinek megfelelően fejlesztettük ki. A mágneses szőnyeg célja, hogy minimalizálja az élelmiszer feldolgozó üzemekbe bevitt fémdarabok mennyiségét, melyek műhelyekből, építési területekről vagy egyéb külső helyekről kerülhetnek az épületbe.