Engedjen a Walmag emelőmágnesek vonzásának, és állítsa munkába a könnyen kezelhető emelőmágneseink erejét! Emelőink használatának lényeges főbb jellemzői például az egyszerűség, és a biztonság. Felhasználási területük igen változatos. Eredményesen használják acél termékek és terjedelmesebb nyers vas darabok kezelése során. Például olvasztó és acélművekben, kisebb műhelyekben, vagy kohászati raktárakban. Sík munkadarabok, vagy köranyagok emeléséhez is használhatók. A WALMAG NEO HOT emelőmágnese akár 180°C hőmérsékletű anyagok kezelésére is alkalmas köszönhetően a gondos tervezésnek.

A NEO EP áramkimaradás esetén is helytáll. A beépített állandó mágnesével könnyedén megtartja a munkadarabot. Nem lesz szüksége szünetmentes tápra, mint általában az ilyen esetekben. A mágneses szerszámok sikeresen kiváltják az eddig használt, vagyis a hagyományos kezelési és emelési technikákat. Ha az anyagmozgatás során emelőmégneseket használ, akkor egyrészt fokozza a munkavégzés biztonságát, másrészt munkaerőt is megtakarít. Ilyen feltételek mellett könnyedén növelheti a munkavégzés hatékonyságát.

Neo permanens emelőmágnes

Használjon NEO emelőmágneseket, amelyek nagyobb teherbírásúak, mint más, azonos méretű emelőmágnesek.

BM akkumulátoros emelőmágnes

A távirányítós, akkumulátorral működtetett BM emelőmágnes egyszerűsíti a munkáját. Egyaránt alkalmas forgácsolt munkadarabok és fémlemezek kezelésére.

BMP akkumulátoros emelőmágnes

A távirányítós, akkumulátorral működtetett BM emelőmágnes egyszerűsíti a munkáját. Egyaránt alkalmas forgácsolt munkadarabok és fémlemezek kezelésére.

Neo HOT permanens emelőmágnes

Megkönnyíti a munkadarabok kezelését forró környezetben. A Neo Hot állandó mágnese erős neodímium mágnesekkel szerelve 180 ° C-ig.

GP 250 permanens darumágnes

3 mm vastagságú acéllemezek és táblák hatékony kezelése. A GP 250 állandó emelőmágnesek, 3 mm vastagságú ferromágneses anyagot kezelnek.

NEO EP Ipari elektromermanens emelőmágnes

Kezeljen és emeljen munkadarabokat fizikai erőkifejtés nélkül. Az elektropermanens emelőmágnest elektronikusan vezérelheti, ezzel takarít meg, és növeli a munka hatékonyságát.

NEO HV Emelőkar NEO Emelőmágnesekhez

A munkadarabok hatékony irányítása a vízszintes megmunkálási központokba és az esztergagépekbe. Az állandó mágneses emelőkar könnyen elforgatja a munkadarabot 90 ° -kal.

MC Kézi mágneses emelő

Használja az MC emelőágnes hatalmas erejét, amelyet a rakományok könnyű kezelésére terveztek - lapok, edzett alkatrészek és az egyes lapok rakásokból történő emelése.