A WALMAG MAGNETICS története 1960-ra nyúlik vissza, amikor a NAREX nevű cseh vállalat egyik diviziója mágneses kiegészítő alkatrészeket kezdett gyártani befogáshoz és mérési munkálatok végzéséhez.

1991-ben egy új részvényes, a WALKER MAGNETICS GROUP (WMG), európai terjeszkedése során akvizíciót hajtott végre, és Hulinban létrehozta a Walker Pilana Magnetics vállalatot. Innentől kezdve mintegy 20 éven keresztül, egészen 2011. elejéig minden mágneses termék a mi gyárunkban készült a WMG számára, amit világszerte értékesítettek. Az anya- és leányvállalat közötti egyezség megkötése után a mágneses munkaeszközök gyártása és értékesítése kizárólag Kelet-Európában folytatódott.

2011. áprilisában a menedzsment kivásárolta a tulajdonosokat. A céget egy kromerizi ipartelepre költöztették, és a WALMAG MAGNETICS nevet adták a vállalatnak. Mostanra egy független, magánkézben lévő vállalattá váltunk. Mágneseinket pedig a világ minden táján értékesítjük.

Több mint 50 évre visszanyúló hagyományainkat és tapasztalatunkat felhasználjuk annak érdekében, hogy a legmagasabb minőségű mágneses termékeket állítsuk elő. A technológiánk is ezen a történeten alapszik, ami a termékeinken keresztül ügyfeleink számára is elérhető.

Termékportfóliónk tartalmazza a permanens, elektromos és elektropermanens mágnesek széles választékát rögzítési, befogási, emelési, demagnetizációs és egyéb munkálatokhoz egyaránt.

Gyártási tevékenységünket csaknem 3000 négyzetméteren végezzük. Emellett a mindannapi munkát több mint 40 munkatárs segíti.

Vállalatunk mindig kiemelt figyelmet fordított arra, hogy vevői igényeit maximálisan kielégítse.
Tisztában vagyunk vele, hogy nem tudunk minden felmerülő igényt a standard termékeinkkel kielégíteni.

Ezért amennyiben ügyfeleink úgy érzik, hogy a gyártási munkálataik elvégzéséhez egyedi mágnesre van szükségük, akkor természetesen ezen speciális igények kielégítésére is vállalkozunk.

Marási és köszörülési munkák végzéséhez szükséges egyedi mágnesek gyártásához kérjük, töltse ki a megfeleő menüpontban található egyszerű formanyomtatványt. Ezután elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat.

Amennyiben más fajta speciális mágnesre van szüksége, vagy szeretne szakértő munkatársunkkal konzultálni, kérjük röviden írja le problémáját az info@walmag.hu email címre, vagy vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot, melyről információt az ELÉRHETŐSÉGEINK
menüpontban talál.